Оглавление блога

среда, 24 сентября 2014 г.

Bon profit!

PEIX D’HERBES
Рыба с пряностями
INGREDIENTS:
Состав продуктов:
− Filets de peix fresc o congelat
- Куски рыбного филе, свежие или замороженные
− Herbes de l’hort: farigola, romaní, orenga, all tendre i sàlvia
- огродные травы: тимьян (чабрец), розмарин, душица (ориган), зеленые стебли чеснока, шалфей
− Sal i pebre
- соль, перец
− Julivert i coriandre
- Петрушка и кориандр
− Oli d’oliva
- Оливковое масло
PREPARACIÓ:
Способ приготовления:
En primer lloc posem els filets de peix en una safata al forn calent amb una mica d’oli perquè no s’enganxin, els coem cinc minuts. Fem la barreja de la sal, el pebre, de les herbes picades i del julivert i el coriandre ben trossejats amb l’oli d’oliva.
На поднос налейте немного оливкового масла, разложите на нем куски филе, посадите в разоретую духовку на 5 минут. Смешайте соль, перец, пошинкованные пряности, петрушку и кориандр с оливковым маслом.
Amb una cullereta tirem un rajolí d’aquesta barreja sobre el peix.
Чайной ложкой, сверху нанесите на кусочки рыбы сетку из этой смеси пряностей.
El posem una altra vegada al forn a gratinar perquè quedi ben torradet per sobre.
Снова посадите поддон в духовку, чтобы рыба покрылась хрустящей румяной корочкой.
I bon profit!
Приятного аппетита!


MACARRONS “ROSSINI”
Макароны "Россини"
INGREDIENTS:
Состав продуктов:
- Macarrons
- Макароны
- Soja texturitzada
- Текстурированная соя
- Sofregit: tomàquet i ceba
- Соус "софрежи": помидоры и лук
- Beixamel: Farina. oli d’oliva, llet, sal i pebre
- Соус бешамель: мука, оливковое масло, молоко, соль и перец
- Formatge ratllat
- Тертый сыр
PREPARACIÓ:
Способ приготовления:
Per un costat bullim els macarrons amb aigua i sal fins que estiguin al punt. Els refredem amb aigua freda per aturar el punt de cocció. Els apartem.
Варите макароны в подсоленой воде до готовности. Охладите их холодной водой, чтобы остановить процесс "доваривания". Отложите их в сторону.
Per un altre costat posarem a remullar una mitja horeta la soja texturitzada (És un aliment ric en proteïnes, sals minerals -calci, fòsfor, ferro, vitamines del grup B com la tiamina i la riboflavina, i vitamina B12-. Es compra a les botigues de dietètica).
Залейте текстурированную сою водой на полчаса (этот продукт содержит много белков, минеральных солей - кальция, фосфора, железа, витаминов группы В с тиамином и рибофлавином, витамин В-12. Продается в магазинах диетического питания).
Farem el sofregit amb ceba i tomàquet al gust. Quan el tinguem fet hi afegirem la soja texturitzada escorrent-la de l’aigua i ho deixarem coure uns deu minutets a foc baix i ben tapadet.
На ваш вкус приготовьте соус "софрежи" из лука и помидоров. Когда он "подрумянится", добавьте в него текстутированную сою, дав стечь с нее воде и варите 1-2 минуты на медленном огне в кастрюле, плотно закрытой крышкой.
Farem la beixamel sofregit la farina amb oli d’oliva i afegint-hi la llet sense parar de remenar. Hi posarem sal i pebre.
Приготовьте соус бешамель из муки и оливкового масла, "припустите" его и. постоянно помешивая, доливайте в него молоко. Добавьте соль и перец.
Posarem una safata amb una capa de macarrons, el sofregit per sobre i després la beixamel sense remenar a les diferents capes. Finalment ho cobrirem tot amb formatge ratllat. Ho posarem a gratinar al forn.
На поднос выложите слой макаронов, слой софрежи и слой бешамеля, не перемешивая эти слои. Посыпьте тертым сыром. Посадите в духовку, чтобы сверху образовалась хрустящая корочка.
Bon profit!
Приятного аппетита!

Комментариев нет :