Оглавление блога

четверг, 11 сентября 2014 г.

Арестован перегонщик краденных автомобилей


четвъртък, 11 сеп 2014 г. 14:52 ч.
четверг 11 сентября 2014 г.
Постоянен арест
Арестован
Автоджамбазин блъсна патрулка и избяга, стопира го спряла кола
Перекупщик угнанных автомобилей сбил полицейского и попытался скрыться, но остановился, столкнувшись с другим остановившимся автомобилем


Автоджамбазин попадна в ръцете на полицията, след като блъсна патрулка и избяга, но се заби в спрял автомобил и бе арестуван.
и был задержан полицией.


Столичанинът е привлечен като обвиняем.
Жителю столицы предъявлено обвинение.


На 5 септември т.г. в хода на полицейска операция по линия на противодействие на престъпления свързани с моторни превозни средства полицаи от СДВР предприели заградителни действия с цел да задържат мъжа, шофирал краден автомобил.
5 сентября в ходе полицейской операции по противодействию автоугонам, полицейские из Софийского УВД выставили заграждение, чтобы задержать перегонщика угнанного автомобиля.


Автоапашът обаче не спраля на палката, блъснал с колата единия от униформените служители и продължил. Минути по-късно обаче се забил в спрял автомобил и бил арестуван.
Но он не остановился на сигнал жезла, сбил одного из полицейских в форме и попытался скрыться, продолжая движение. Буквально через минуту он врезался в остановившийся автомобиль и был арестован.


При претърсване в жилището му били намерени и иззети устройства за принудително привеждане на автомобили в движение, заглушители на честоти  тип тапа, устройства за отваряне на автомобили  - тип тирбушон, както множество заготовки и ключове с прилежащи чипове.
Во время обыска в его квартире найдены и изъяты устройства, позволяющие завести чужой автомобиль и скрыться на нем: генераторы радиочастотных помех типа "пробка", приспособления для открывания дверец типа "штопор", множество заготовок для бесконтактных ключей с микрочипами.


Справка в полицейските регистри показала, че столичанинът е криминално проявен за противозаконно отнемане на МПС.
Житель Софии уже числился в базе данных полиции за совершенное ранее преступление - незаконное завладение транспортным средством.


Софийска районна прокуратура му е наложила постоянна мярка „задържане под стража”.
Софийская районная прокуратура избрала ему меру пресечения - арест.

http://www.bnews.bg/article-116141

Комментариев нет :